Ananas' tan Projelere Özel Ahşap Ürün Ve Mobilya Üretim Danışmanlığı

Ananas Woodworking olarak üretimde hassas ve malzemede seçici tavrımızı mükemmeliyetçi tasarım motivasyonu ile harmanlayarak mobilya sektörüne yeni bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyoruz. Ananas Deco adı altında yürüttüğümüz mimari ve iç mimari projelerle tasarım odaklı mobilya üretimine destek veriyor, ürün gamımızı yeni kullanımlarla birleştirerek sizlere sunuyoruz. Leone Pastanesi, Six Senses Kaplankaya ve Almanya lokasyonlu ZEUS Gyros & Grill, bünyemizde bulunan tasarımcılar, teknikerler ve yüksek el becerisine sahip marangozlar tarafından projeleri yapılmış mekanların yalnızca birkaçı.

İmalat desteği verdiğimiz projeleri (yaşama ve çalışma alanları için mutfaklar ve banyolar; restoranlar, mağazalar, kafeler ve bahçeler için sabit veya modüler mobilyalar, kamusal alanlar için çevresel etmenlere dayanıklı kent mobilyaları ve ekipmanları) yüksek kalitede işçilik, adil fiyatlandırma ve  estetik uygunluk kriterlerini göz önünde bulundurarak gerçeğe dönüştürüyoruz. Bünyemizdeki tasarımcı ve marangozların uyumlu çalışmaları sayesinde projenizdeki ihtiyaçlarınızı en doğru şekilde analiz ederek tasarım odaklı çözümler ve yüksek kalitede işçilik sunmaktayız.


+ İçmimar ve mimarları anlıyor, teknik çizimler, 3D datalar ve render görselleri üzerinden hazırlanmış çıktıları üretiyoruz.
+ Proje çizimi - nihai ürün uyumluluğuna önem veriyoruz.
Üretim süreçlerinde, proje sahibini bilgilendiriyoruz. Ekibimiz ile üretimlerin doğruluğunu en uygun şekilde kontrol ediyoruz.
+ Tasarım etiği ve profesyonel ahlaka en yüksek önemi veriyoruz. Proje sahibinin fikri haklarını saklı tutuyor, müşterisiyle olan ilişkisine maksimum saygıyı gösterip, transparan kalıyoruz.